Sider

torsdag 14. oktober 2010

Naturlige sunne hundekjeks - anbefales!


Vi har testet Alldog Bakerys hundekjeks. De er laget av naturlige ingredienser som har samme kvalitet som menneskemat, så du kan faktisk ta deg en bit av hundens kjeks når dere er på tur! 

Ingen unaturlig ingredienser, ingen konserveringsmidler og ingen tilsetningsstoffer. Og mesteparten av ingrediensene er økologiske. Det kan vi like!

Vi prøvde carob crunch og liver love til hundene våre Alissa og Balder - en chihuahua og en pomeranian. Pakken er ganske stor og kjeksene likeså, men du knekker de lett for å tilpasse de til din hunds størrelse. Første gang fikk de en hel stor kjeks med hundesjokolade hver. Det er kun carob-striper på kjeksen og ikke en hel hundesjokolade. Hundene løp til hvert sitt hjørne av leiligheten og slikket først av hundesjokoladen og så brukte de en evighet på å få spist hele kjeksen (den var nok litt for stor!). Neste gang prøvde vi liver love som lukter deilig av timian. Jeg knakk denne i fire biter og vips var den borte. Denne var litt lettere å tygge for små hunder, hadde en litt sprøere konsistens.


Pakken har en smart lukkemekanisme som gjør at godbitene holder seg ferske og smaksrike etter åpning. Pakken er stor og varer lenge! Vi har hatt vår i over en måned og den er langt fra tom ennå! Jeg har også smakt på kjeksene og de smakte faktisk godt, men jeg tror ikke jeg kommer til å spise opp resten av posen av den grunn! Hundene kan få ha den i fred.






Alldog Bakerys sunne kjeks er
sertifisert som ”holistiske” av BAHNM (British Association Holistic Nutrition and Medicin). De har fått svært god omtale av veterinærer pga. lavt fettinnhold og naturlige ingredienser.
Vanlige godbiter, selv om de er små, er svært konsentrert med fett, tilsetningsstoffer og sukker. Dette fører til overvekt hos hunder og kan føre til en rekke helseproblemer, blant annet hjerte og pustproblemer.

Smakene du kan velge blant er laks, hjort, lever, kylling og hundesjokolade (carob).

De kan kjøpes her for 79 kr, og kjøper du tre pakker, ulike eller like, så får du 20% rabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar