Sider

mandag 18. oktober 2010

Hundelivsmessen 2010


Ta med deg hunden til Hellerudsletta 30-31 oktober, da går nemlig hundelivsmessen 2010 av stabelen. Her vil det være seminarer, agility, valpefestival, salgsboder og stands med blant annet raseklubber o.l. Og du skal ikke se bort i fra at AlphaDog stiller med en liten stand også!

Her er foreløpig program for helgen (fra hundelivsmessen.no):

Av det som står på plakaten blant annet; Freestylekonkurranse, agility – både oppvisning og stor bane slik at publikum også kan få prøve seg sammen med hunden sin.
Det skal være Valpefesival – hvor det blir veiledning og spørrestund, språkopplæring med andre valper, miljøtrening og introduksjon av lettere trening. Valpefestivalen er gratis og det er bare og dukke opp.
Good Dog Show – som er en utstilling hvor det blir fokusert på hundens egenskaper, helse og velvære. Her har alle hundeførere muligheten til å vise seg frem og konkurrere med sin hund. Blandingsrase, for store ører, korte bein eller underbitt – det spiller ingen rolle på Good Dog Show, her blir det fokusert på samarbeid og glede, og alle kan stille opp uansett alder og forkunnskaper.
Konkurransene består av LYDIGHET, KONTAKT OG SJARM. Vinnere blir kåret til Norges mest sjarmerende hund og blir publisert i Vi med Hund.
For mer informasjon, ta kontakt med Tess på show@gooddog.no eller se http://www.gooddog.no/show.html.
Den årlige raseparaden kommer som vanlig og der blir alle hundeklubbene på messen representert.
Forsvaret kommer og skal underholde, og det vil bli flere aktiviteter for barn og hund med Oslo Hundeskole som for eksempel Hundesprint og triks med hund.

Det vil være flere gratis seminarer:

Ulv og Hund med Tess Erngren(mer info om dette seminaret kommer).
"Dyrekommunikasjon" med Sissel Grana.
Sissel Grana har lang erfaring med dyr, og er blant annet utdannet spesialpedagog, hundetrener og rideinstruktør.
Du får høre hvordan dyrene kommuniserer om for eksempel hvordan de vil bli behandlet, om de har vondt noe sted, hva de liker/ikke liker og om hvorfor det iblant blir problemer av ulike slag. Opplysningene som kommer frem er ofte til stor hjelp for både dyret og eieren. Du får også vite hvordan DU kan lære å snakke med dyret ditt!
http://www.hunden.no/artikkel.html?news.nid=5315
Klikkertrening med Knut Pedersen
Hva er klikkertrening? Knut Pedersen´s tanke bak seminaret "klikkertrening" er at mange hundeeiere har hørt om temaet, men få vet hva det går ut på. I foredraget sitt vil han gi publikum en innføring i prinsippene i klikkertrening.
Han vil ta for seg hvordan man ved hjelp av klikkertrening kan lære en hund en ny adferd og nye kommandoer. Pedersen vil også holde en demonstrasjon for de fremmøtte. Han vil plukke ut et par publikummere og demonstrere på hjelperne sine hvordan klikkertrening fungerer.
http://www.hunden.no/artikkel.html?news.nid=5058&temasider.tid=7

Aktivitetene oppdateres jevnlig da vi jobber med å få mer spennende 
underholdning til messen.
Komplett program med tider kommer snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar