Sider

søndag 6. februar 2011

Isle of Dogs - ny shamposerie hos Alpha Dog

I dag fikk vi inn Isle of dogs-serien og jeg har prøvd No.20 royal jelly shampo og No.50 Light Management Conditioner på Balder, min pomeranian. Pluss detangeling conditioner grooming spray som var helt super! Jeg har en kastrert hannhund som har stri pels og får masse knuter. Det er et slit å gre han både før og etter bading.

Jeg påførte litt spray etter bading mens han var våt og ventet to-tre minutter før jeg børstet mens jeg fønet i fassong. Han ble så fin og knutene falt ut av pelsen så lett som bare det. Han ble deilig og myk, og imotsetning til balsamsprayen jeg brukte før kjennes det ikke ut som om det er noe produkt i pelsen og han er overhodet ikke klissete. Anbefales!

I serien finnes det shampoer for sort pels, hvit pels, brun og gylden pels, strihåret pels, tørr pels, for hudproblemer, for valper og for pels som trenger volum. Det er altså noe for enhver pels og man kan blande produkter for å få tilpasset pelspleien til hundens behov.

Litt om serien:




Isle of Dogs™ ble grunnlagt av to engasjerte champion-oppdrettere som ønsket et "grooming system" som var tilpasset hver enkelt hunds behov, være det rase, kjønn, hudproblemer osv. For å utvikle et slikt system søkte grunnleggerne etter produkter i hele verden og fant sitt svar i England hvor en britisk kjemiker hadde utviklet banebrytende pelspleie til hunder. Hans produkt inneholdt to verdifulle naturlige ingredienser - den ene Evening Primrose Oil (nattlysolje), den andre Royal Jelly. Løsningene var basert en unik emulsjon som ga uvanlig høye nivåer av naturlige oljer i vann-baserte produkter. Denne formelen resulterte i en skinnende, glansfull, og sunnere pels - for alle hunder, og er den primære innovasjonen bak Isle of Dogs system.
Image
Evening Primrose Oil kalles på norsk nattlysolje og har lenge vært kjent for sin helbredende kraft. Isle of Dogs utvinner oljen uten kjemikalier ved å kaldpresse den og dette gjør oljen ekstra rik på næringsstoffer. De fleste andre produkter på markedet bruker kun ekstrakter som ikke kan måle seg med den rene oljen du finner i Isle of Dogs produkter. Oljen er rik på fettsyrer (Omega 6) og gir næring til tørr hud og pels. Produkter med nattlysolje passer godt for hunder med tørr hud og pels, eller hunder med kløe, eksem og hudproblemer.  
 
Royal Jelly er et melkeaktig stoff laget av arbeiderbiene i bikuben og er det eneste dronning bien spiser. Den inneholder alle B-vitaminer, vitamin ImageA, C, D, E og K, mer enn et dusin viktige mineraler, 18 aminosyrer, og andre viktige bestanddeler, inkludert nukleinsyrer (DNA og RNA). Det er en av de reneste formene for protein tilgjengelig i naturen og forskning har vist at tilførsel av dette proteinet til hårsekken vil fremme hårvekst. Produkter med royal jelly passer godt for hunder som røyter mye, eller pels som trenger mer volum.

Isle of Dogs produkter kan tilpasses din hund. Du kan f.eks. blande Royal jelly shampo sammen med evening primrose shampo 3% for å behandle både hudirritasjoner, og beholde volum og redusere røyting. Spør oss gjerne hvis det er noe du lurer på da vi har mye informasjon fra produsent om hvilke pelstyper som passer til hvilke produkter. Uansett om hunden din har tørr hud, tung pels, mangler glans, har blitt blass i pelsen, røyter mye eller har mistet sin strie pelsstruktur så har vi produktene som kan hjelpe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar